Blog

Het VA Library Membership: dé online kennisbank voor (startende) VA’s:

Als Virtual Assistant (VA) is het fijn om toegang te hebben tot de juiste informatieve en tools. Vooral om je werk efficiënter en effectiever te maken. Gelukkig is er de How-to library van Iris Treffers: een uitgebreide online kennisbank speciaal samengesteld voor zowel startende VA’s als voor VA’s die al even ondernemen. In deze bibliotheek vind je waardevolle informatie over het VAschap, online zichtbaarheid en tips voor een efficiënte werkwijze.

Het VA Library Membership bevat niet alleen nuttige informatie, maar biedt ook maandelijke Q&A sessies. En tenslotte een actieve facebook-community waar je in contact kunt komen met andere VA’s om van elkaar te leren. Als startende VA was ik eerst een beetje huiverig, maar nu kan ik uit eigen ervaring zeggen dat de How-to library een hele fijne hulpbron is om meer te leren over het VAschap en het ontdekken van handige tools.

Naast het hebben van toegang tot goede informatie en tools is het als startende VA ook belangrijk om goed van start te gaan met je boekhouding. Een boekhoudprogramma zoals Moneymonk kan hierbij uitkomst bieden. Dit programma is gemakkelijk in gebruik en heeft een goed bereikbare klantenservice. Ook staan er veel handige en informatieve video’s online om je te helpen bij het beheren van je boekhouding. Als VA die werkt op uur-factuurbasis, kan ik Moneymonk echt aanbevelen.

Klik hier voor meer informatie over het VA library membership.

Klik hier voor meer informatie over Moneymonk.

Let op: als je je aanmeldt via de affiliatielinks, ontvang ik een kleine commissie, maar dit heeft geen invloed op jouw prijs of voorwaarden. Samen helpen we elkaar verder!  

"Als virtueel assistent, is het mijn passie om jouw gezondheidsmissie te ondersteunen. Samen kunnen we de wereld een gezondere plek maken."