Even voorstellen

Mijn naam is Amanda en ik werk als Virtual Assistant (VA) vanuit huis. Ik ben geboren in 1988 en woon samen met mijn vriend en onze hond Sam in het mooie Meppel, ook wel het Mokum van het noorden. Als VA bied ik online ondersteuning aan ondernemers binnen de alternatieve en holistische gezondheidsbranche.

Echter ben ik niet zomaar VA geworden, want mijn weg naar dit beroep was nogal bijzonder. In 2014 kreeg ik te maken met allerlei gezondheidsklachten waaronder pijn, overprikkeling en vermoeidheid. Na een lange zoektocht met een waslijst aan diagnoses en steeds erger wordende symptomen, kon geen enkele reguliere arts mij echt van mijn gezondheidsklachten af helpen.

Door deze uitdagingen op het gebied van gezondheid en welzijn besloot ik me de afgelopen jaren te verdiepen in een holistische benadering van gezondheid. Dit deed ik door middel van webinars, documentaires, podcasts, artikelen en boeken. Daarop besloot ik hulp te zoeken met het aanpassen van mijn voeding, leefstijl, mindset, bewustzijn en innerlijk werk. En met succes! Dankzij deze benadering heb ik mijn leven grotendeels teruggekregen, waar ik echt onwijs dankbaar voor ben!

Ik geloof daarom ook echt dat het belangrijk is om te luisteren naar het fluisteren van je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Als Virtual Assistant richt ik mij daarom vooral op ondernemers in de alternatieve en holistische gezondheidsbranche, waaronder orthomoleculair therapeuten, voedingsdeskundigen, huidspecialisten, yogadocenten, natuurgeneeskundigen en andere holistische zorgverleners.

Mijn kennis en ervaring op het gebied van secretariële taken, administratie, klantcontact en online zichtbaarheid komt daardoor mooi samen met mijn autodidactische kennis op het gebied van holistische en alternatieve benadering van gezondheid.

Maar ook als jij een onderneming hebt in een andere branche, werk ik graag met jou samen als we een goede match zijn. Dankzij mijn brede interesses is het voor mij mogelijk om samen te werken met ondernemers uit verschillende branches.

Werken als Virtual Assistant vind ik echt ontzettend leuk vanwege de afwisseling en diversiteit aan opdrachten die ik mag uitvoeren.

Wist je dat ik…

 • Geen gluten, zuivel en zo min mogelijk geraffineerde suikers eet voor een goede gezondheid?
 • Erg gek ben op hele pure chocola, het liefst 85% of hoger?
 • Regelmatig een les yinyoga volg en af en toe mediteer om tot rust te komen?
 • Dat ik het heerlijk vind om af en toe een dag naar de sauna te gaan?
 • Een hond heb, waarmee ik dagelijks wandelingen maak?
 • Graag foto’s maak van de natuur en dat een fotografiecursus nog op mijn bucketlist staat?
 • Gek ben op interieur en het daarom leuk vind om naar programma’s als VT wonen te kijken?
 • Het leuk vind om kleding te (ver)kopen op Vinted?
 • Dagelijks naar muziek luister en eigenlijk een hele brede muzieksmaak heb?
 • Het heerlijk vind om af en toe een serie te bingewatchen op een regenachtige dag?
 • Echt een zomermens ben en enorm kan genieten van de warmte en de zon?