Wat anderen over mij zeggen

Review:

Vanaf het eerste gesprek met Amanda, had ik gelijk een klik met haar. Dat kwam niet alleen door een aantal toevallige overeenkomsten tussen ons, maar vooral door haar enthousiasme en open houding. 

Amanda is een dame met een missie. Ze werkt graag samen met ondernemers die zich herkennen in haar ambitie om meer aandacht te besteden aan holistisch werken, gezondheid en genezing. Je kunt merken dat Amanda werkt vanuit haar hart, aangezien ze enorm betrokken is. Ze zoekt ook graag nieuwe dingen uit en ze vindt het ook oprecht leuk om te blijven leren en verbeteren.

Wat verder duidelijk naar voren komt bij Amanda is haar nauwkeurigheid. Ze wil altijd het optimale resultaat behalen en ervoor zorgen dat alle puntjes op de i staan. Pas op dat moment is zij zelf tevreden en daardoor kun je met een gerust hart dingen aan haar uitbesteden. Je weet zeker dat het dan helemaal goed komt. Je merkt ook haar ervaring als secretaresse terug, omdat ze goed kan plannen en organiseren en een duidelijke structuur kan aanbrengen.

Ik heb de samenwerking met Amanda als heel positief ervaren en ik wens haar meer nieuwe opdrachten toe voor de komende periode.

Marloes – Holistisch psycholoog

Review:

Amanda is een veelzijdige VA gericht op holistische ondernemers.

Als holistisch coach heeft Amanda mij goed geholpen door mee te denken over mijn ondeneming, teksten na te lezen, aan te passen of te schrijven, templates te maken in Canva en mij wegwijs te maken op het gebied van sociale media.

Je bespaard tijd doordat Amanda je visie begrijpt en toepast!

Angela Drenth – Holistisch transformatiecoach 

Review:

Tijdens de organisatie van het Lyme+ Community Evenement bood Amanda van Tien virtual assistant haar hulp aan. Hier maakte wij zeer graag gebruik van. Na intern overleg hebben we Amanda gevraagd of zij ons wilde helpen met het zoeken naar sponsoren voor de loterij die gehouden zou worden op het evenement.

We maakten hierover goede afspraken en daarna kon Amanda zelf aan de slag. Zeer gedreven is zij te werk gegaan en heeft contact opgenomen met verschillende bedrijven en diensten. Wekelijks vond er telefonisch overleg plaats waarin Amanda terugkoppelde wat ze tot zover had gedaan. Ook nam Amanda contact op met verschillende bedrijven met betrekking tot sponsoring van materialen die we op het evenement konden gebruiken.

Op de dag van het evenement zelf was Amanda vrijwilliger, zo hield zij onze volgers via de stories van onze social mediakanalen op de hoogte.

De samenwerking met Amanda verliep zeer goed en soepel. Alle gemaakte afspraken werden nagekomen, en ook de communicatie tussendoor ging goed. We raden iedereen aan om met Amanda samen te werken. Haar enthousiasme, en veelzijdigheid is een zeer welkome hulp voor iedereen!

Lidewij Boeken – Bestuurslid van De Lymevereniging

Review:

Een aantal jaren geleden kwam Amanda bij mij als stagiaire. Ze deed toen de opleiding voor secretaresse. Ik mocht haar begeleiden.

Amanda was toen begin 20. Wat me direct opviel was, dat het een meisje is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar haar medemensen.

Ze bleek prettig in de omgang, integer en leergierig.

Tijdens de stage moest ze de vaardigheden van het vak leren. Dit ging haar goed af, ze leerde snel , schroomde niet om dingen te vragen die haar onduidelijk waren. Amanda bleek geknipt voor secretaresse. Haar werk deed ze secuur, ze kon al snel de prioriteiten stellen en ging systematisch te werk.

Als collega was Amanda een prettig gezelschap. Niet op de voorgrond maar wel goed meedraaiend. Ze paste al snel in het toch wel grote hectische team, was behulpzaam en gaf input.

Na de stage ging ze verder met haar opleiding en vervolgens loopbaan. Af en toe hebben we nog contact. Dat Amanda nu zelf een bedrijf gaat opstarten verbaast me niet. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit haar goed af zal gaan.

Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in,

Ina  – Secretaresse en stagebegeleider

- Jouw gezondheidsmissie is mijn passie -